loader image

Történetünk

Kezdetek

Édesapám mindig is méhészkedett. Tőle tanulhattam mindent, őszinteséget, emberséget, a munka nehézségeit, de annak szeretetét és az emberekben bízni akarást is. Ő volt, aki megmutatta a méhészet szépségeit, egy tökéletes világot, melyet mi szeretnénk magunknak. Rámutatott, hogy ezek a tökéletes teremtmények hogyan tudnak újra és újra megújulni, felépíteni a saját világukat. Ha ugyanis kicsit lassítunk életünk ritmusán, akkor mindig jut idő észrevenni a körülöttünk lévő csodákat, megélni örömteli pillanatokat, értékelni a természet gyönyörűségeit.

Nagy Barna vagyok, a Joy by honey társalapítója. Célul tűztem ki, hogy ha már a természet megalkot egy ilyen csodát, mint a méz, akkor ezt eljuttassam az emberekhez.

Hiszek abban, hogy igazán nagy sikereket csapatban dolgozva vagyunk képesek elérni, ezért a Joy by Honey történetét családi vállalkozásként írjuk, a feleségemmel, Anikóval és a sógornőmmel, Mariannal.

Küldetésünk

Lépjen a méz a cukor helyére

A méz új távlatait nyitjuk meg az emberek előtt és bebizonyítjuk, hogy a méz több, ízesebb és stílusosabb annál, ahogy eddig megismerhették.

Csapatunk

Marianna Joy By Honey
Major Marianna
Marketing vezető, ügyvezető
Anikó Joy By Honey
Nagyné Major Anikó
Értékesítési menedzser
Barna Joy By Honey
Nagy Barna
Méhész, ügyvezető