Kezdetek

Édesapám mindig is méhészkedett. Tőle tanulhattam mindent, őszinteséget, emberséget, a munka nehézségeit, de annak szeretetét és az emberekben bízni akarást is. Ő volt, aki megmutatta a méhészet szépségeit, egy tökéletes világot, melyet mi szeretnénk magunknak. Rámutatott, hogy ezek a tökéletes teremtmények hogyan tudnak újra és újra megújulni, felépíteni a saját világukat. Ha ugyanis kicsit lassítunk életünk ritmusán, akkor mindig jut idő észrevenni a körülöttünk lévő csodákat, megélni örömteli pillanatokat, értékelni a természet gyönyörűségeit.

Nagy Barna vagyok, a Joy by honey társalapítója. Célul tűztem ki, hogy ha már a természet megalkot egy ilyen csodát, mint a méz, akkor ezt eljuttassam az emberekhez.

Hiszek abban, hogy igazán nagy sikereket csapatban dolgozva vagyunk képesek elérni, ezért a Joy by Honey történetét családi vállalkozásként írjuk, a feleségemmel, Anikóval és a sógornőmmel, Mariannal.

Küldetésünk

Lépjen a méz a cukor helyére

A méz új távlatait nyitjuk meg az emberek előtt és bebizonyítjuk, hogy a méz több, ízesebb és stílusosabb annál, ahogy eddig megismerhették.

Csapatunk

Major Marianna

Marketing vezető, ügyvezető

Nagyné Major Anikó

Értékesítési menedzser

Nagy Barna

Méhész, ügyvezető